18 Ağustos 2011 Perşembe

İzlemekden bıkmayacağım filmler *Mim*


la magie de MB beni mimlemiş ilk mimim olduğu için hem heyecanlıyım hemde sevinçliyim=))öncelikle çok teşekkür ederim burdan.
konumuz "beni izlemekten bıkmayacağınız filmler" filmkolik değilimdir ama denk geldimi başından kalkmam üstelik romantik-komedi oldu mu hiç bi güç kaldıramaz başından=)))
1.filmim going the distance(seni uzaktan sevmek)

Aşkın ve sevginin nelere göğüs gereceğini ve imkansızları aslında bizim yarattığımızı çözümünün yine bizim elimizde olduğunu vurguluyan güzel mi güzel aşk filmi:)uzaktan ilişki yaşayan yada yaşamış kişiler için birebir film.mutlaka kendinizden birşeyler bulucaksınız filmde.uzaktan ilişki yaşamayanlara belki sıkıcı gelebilir ama bence izlenesi filmlerin başında gelmeli.

2.filmim ise click

adam sandler'in oyunculuğunu çok beğendim.filmin bi yerinde ağlarken gülebiliceğiniz nadir filmlerdendir.film zamanın önemini bazı şeylerin değerini yitirdikten sonra anladığımızı anlatıyo.kesinlikle izleyin derim asla pişman olmazsınız.bi kaç sahne var ki benim favori filmim olmaya aday.bende tavsiye üzerine izlemiştim ve gerçekten çok çok çok beğendim.

3.filmim ise serendipty

kadere inanırmısınız??konumuz;Tesadüf eseri bir  araya gelen Sara ve Jonathan adlı çiftin bir sonra ki karşılaşmaları tam anlamıyla kadere kalmıştır.. Kader onları bir araya getirmesi için kendilerininde bildiği tek bir şey vardır birazda herşeyi kadere bırakmayıp çabalamayı bilmeleri.filmde saraya çok kızdım bu yapılır mı falan diye ama filme öle kaptırmıştım ki kendimi son sahnede kızgınlığım gitti=))

filmler hakkında fazla bilgi vermek istemedim izlemek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmamak adınaa=))umarım beğenirsiniz izlerseniz..benim mimlediklerimseee
 
    en'style 


    betwin us
(kardeşlere ayrımcılık yapmamalıyım)) 
    
    
    zet fashion 
    

sizinkileri merak ediyorum kızlarrr :))

4 yorum:

Seda Maç dedi ki...

çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda yaparım mimimi mucx

AyçA dedi ki...

tatlım çok teşekkür bu güzel mim için ben de fırsat buldugumda yayınlıycam bu güzel mimi:))

http://ennstyle.blogspot.com/

alice dedi ki...

serendipity benim de çok sevdiğim filmlerdendirr =)

evrim dedi ki...

serendipity hayraniyim, kac kere televizyona cikti yine sehrettim yine :D
http://maffionista.blogspot.com/