16 Aralık 2011 Cuma

sevgiliye acaba ne alsam??

eveeet yılbaşı yaklaşıyo ne hediye alsam telaşları başladı mı sizde de??yoksa kafanızda alıcağınız şey belli mi?eğer belli değilse karar veremiyorsanız belki bunlardan biri hoşunuza gider.başka alternatifi olanlar yazın belki kafamda ki seçeneği değiştirebilirim herşeye açığım=))
biz kızlara hediye almak bence çok çok kolay ne alsa zaten biz beğeniyoruz=)) dert edicekleri hiç bi şey yok erkeklerin.ama erkeklere alınacak hediye çok sınırlı acaba beğenir mi dediğimiz an baktığımız şeyi yerine koyup biraz daha bakar sonra iyice kararsızlığa düşeriz doğru değil mi?
erkeklere en basit alınacak kafanızıda rahat tutucağınız en kolay hediye sanırım sweet ya da tuttuğu takımının forması yeni sezon formasını aldınız mı tamamdır hiç bir şeyi dert etmeyin arkanıza yaslanın hediyeyi vermeyi bekleyin=))yok ben onu aldım amaaa dediğinizi duyuyorum sanırım..o zaman diğer seçeneklere ne dersiniz..gömlek modellerinden başlayalım sonra başka seçeneklere doğru yavaş yavaş gidelim o zaman.



yok gömlekler hoşumuza gitmedi o zaman sıcacık tutucak bişeyler olsun=))





bunlar olmadı parfüm seçeneğimiz olabilir...


beğenmediniz mii?? x-box ya da psp el konsoluna ne dersiniz eminim kimse bunu beğenmemezlik etmez o varsa sevgilinizde oyunları alternatif olsun o zaman size,mutlaka onda olmayan bi oyun vardır hoşlanacağı türü öğrendikten sonra endişe etmeyin=)





daha başka bi alternatif ise satranç takımı diyorum ben çok çok çook beğendim...bence bunlarıda seçenekler arasına alın hem birlikte oynarsınız hemde siz yanında olmasanızda oynadıkça sizi anımsıyacağından eminim..

daha değişik fikirleriniz varsa yazın dediğim gibi paylaşalım birbirimizle=))

6 yorum:

Unknown dedi ki...

wow...great choices...really useful gift list!!!

kiss,
http://cocobloggers.blogspot.com/

sunshine dedi ki...

thanks a lot.I think I created some classic options=))I hope everyone is helpful
kiss;))

tubitos dedi ki...

canım işyerinden sana yorum yapamıyorum, yorum kısmını pop up pencere yaparsan süper olcak :) ben ne alsamdan çok bana ne alacak acaba derdindeyim :) muhtemelen bişey almıcak ama olsun ben ümit edeyim yine de..

sunshine dedi ki...

hemen değiştirdim ayarlarımı;)) aaa mutlaka alır olmadı bişeyle gönlünü mutlaka alır yaa.bazıları önem vermiyo böyle şeylere sen belli edersen önemli falan diye bence kırmaz seni;))başka zaman alsın olmadı alsında =)))

Unknown dedi ki...

Hem çok fazla seçenek var hem de en beğendiği olsun diyerek ince eleyip sık dokuyunca çok az seçenek var değil mi tatlım? :) bence kareli gömlek modası geçmeyecek yaz kış giyilebilecek bir parça kışı da anımsatıyor bana, benim tercihim ondan olacak sanırım canım :) öpüyorum seni çok şimdiden yeni yılın kutlu olsun güzelim :)

sunshine dedi ki...

gizemcim;ben hala net değilim ne seçiceğimden =) seninde yeni yılın kutlu olsun gizemcim bende çok öpüyorummmm <3